Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Further Off Sight (Fos) - The Dawn Of Time - Ήρθα κ απόψε στα σκαλοπάτια σου


"Europe, your rope" δισκογραφική παραγωγή του μουσικού σχήματος Fos


Με τον πρωτότυπο τίτλο «Europe, your rope» κυκλοφορεί η δισκογραφική παραγωγή του μουσικού σχήματος Fos από την Εταιρεία Παραγωγής και Προώθησης Έργων Τέχνης «DONNA LUNA».
Με αυτήν την πρώτη τους δουλειά, το μουσικό σχήμα fos (το όνομα του οποίου πηγάζει φυσικά από το κέντρο της ζωής…) παντρεύει τη μουσική παράδοση του Ευρωπαϊκού Swing και της Jazz, με τους ρυθμούς και τις μελωδίες της μυστικιστικής Ανατολής… προνόμιο και ευθύνη που έχει αναλάβει σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι των ιδεών και πολιτισμών.
Ας πούμε λοιπόν ότι οι fos παίζουν κάτι σαν … «Jazz΄n´Roll», που κυλάει αναπάντεχα και ολοένα διευρύνεται, λικνίζεται άλλοτε  με τα μάτια κλειστά, μα πάντοτε ματώνει…. είναι μάλλον ένα μοναδικό γεγονός!
Τα μέλη του Fos είναι : Τάσος Σαμαρτζής –στιχουργός-παραγωγός-ιδρυτής των fos, Γιώργος Παπαδογιάννης-κιθάρα, σύνθεση, ενορχήστρωση, Βαγγέλης Λούλης-τραγούδι-στίχος, Έφη Σαράντη-κιθάρα, Στέλλα Μακρή-τραγούδι, Σωκράτης Γιάνναρης-ντραμς-κρουστά, Jeki Sulkuqi-βιολί.

Further Off Sight - (Fos) - Johny Brown - Πέντε μάγκες στο Περαία



Αγάθωνα Ιακωβίδη - Πέντα μάγκες στο Περαία 

Τεκετζίδικο τραγούδι γραμμένο από άγνωστο στην φυλακή




Τα μέλη της μπάντας Fos είναι : Τάσος Σαμαρτζής (Στιχουργός, παραγωγός και ιδρυτής, Γιώργος Παπαδογιάννης-κιθάρα, σύνθεση, ενορχήστρωση, Βαγγέλης Λούλης-τραγούδι-στίχος, Εφη Σαράντη-κιθάρα, Στέλλα Μακρή-τραγούδι, Σωκράτης Γιάνναρης-ντραμς-κρουστά, Jeki Sulkuqi-βιολί.